U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

BIK

Hrana
Ušli ste u period u kojem vaši apetiti i hedonizam mogu biti naglašeni. Divno je uživati u hrani, ali vodite računa da ne preterujete, jer se ovo neće odraziti pozitivno niti na vašu liniju niti na zdravstvenu situaciju.

 
Ljubav
Početkom nedelje još uvek je aktuelna konjukcija vaše vladarke sa Uranom – naglašeno se može osetiti u partnerskim odnosima, i to najviše kroz nemogućnost da više kontrolišete sebe – vaša nezadovoljstva mogu izbiti ogromnom snagom, i bićete skloni da voljenoj osobi „saspete sve u lice“. Vaše emotivne relacije mogu biti duboko poljuljane, a kod nekih čak može doći i do prekida. Ako sačekate samo malo, i pokušate da ne reagujete impulsivno, oko vikenda možete osetiti smirenje i moći da voljenoj osobi saopštite sve što hoćete, ali na jedan mnogo mirniji, racionalniji način. Ukoliko ste usamljeni, sekstil Venere i Marsa koji je naglašen tokom ove nedelje prvenstveno govori o seksualnoj komponenti odnosa koje biste u ovom periodu pokrenuli. Ne žurite sa ulaskom u nove emotivne priče.

 
Posao
Prva dva dana ove sedmice su turbulentna i itekako je moguće da ćete ovo osetiti i u poslovnom segmentu. Malo „spuštajte loptu“ i aktivirajte se tek u ostatku ovog perioda. Istina je da ulazite u vreme kada možete uraditi mnogo više nego do sada i po pitanju svojih planova, ali i po pitanju regulisanja trenutnih poslovnih pozicija. Bolji period je pred vama i jedino što je potrebno jeste da shvatite da vam i dalje sledi napredovanje korak po korak, ali sada sa mnogo opipljivijim rezultatima koji će se jako brzo i pokazati. Podršku drugih imate, a intenziviraće se i kontakti sa potencijalnim poslovnim partnerima.

 
Novac
Neko veće dugovanje će vas naterati da razmišljate u pravcu uzimanja kredita ili refinansiranja postojećeg. Ušli ste u period kada se možete odvažiti na ovaj korak.

 
Zdravlje
Prvi deo nedelje je nestabilan. Možete imati glavobolju, nesanicu, problem sa pritiskom. Kod nekih od vas mogu se javiti i prehlade i blaže virusne infekcije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12