U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

RAK

Hrana
Ulaskom Marsa u vaše polje ličnosti, budite sigurni da ćete najviše jesti na nervnoj bazi. Obzirom na to da je tokom ove sedmice i pun Mesec, koji vlada vašim znakom, što takođe donosi povećanje apetita, mogu samo da vas posavetujem da se potrudite da kontrolišete potrebu za hranom.

 
Ljubav
Pun Mesec, vladar vašeg znaka, u konjukciji sa Saturnom koji vlada poljem ozbiljnih partnerstava i braka, izneće neke, više nego izvesno, bolne i neprijatne istine kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Doduše, takva forma raščišćavanja u suštini i jeste neophodna, da biste vi i voljena osoba mogli da odredite možete li ih prevazići i nastaviti dalje, ili je vreme da ozbiljno porazgovarate o razdvajanju. Trenutni status quo u kome ste neće moći da se održava na duži rok. Neke promene moraju nastupiti, ako ne u ovoj sedmici, a ono u narednom periodu od mesec i po dana. Ukoliko ste usamljeni, planeta Venera ove sedmice ulazi u polje koje predstavlja vaše prijatelje, izlaske, društvene aktivnosti. Vreme je da budete aktivniji i da uživate u životu. Ne brinite, i ljubav će se pojaviti.

 
Posao
Polje poslovne svakodnevice je dosta naglašeno tokom ove sedmice i u suštini, najviše pažnje biste trebali da obratite na odnos sa kolegama, ali i na izvršavanje svojih obaveza i odgovornosti na vreme. Potezi nekih bliskih saradnika mogu vas jako razočarati, ali ako ništa drugo – saznaćete koje je njihovo pravo lice i biće vam jasno da ubuduće ne možete da računate na njih. Mars u vašem polju ličnosti može vam doneti pritajenu nervozu, blagu dozu agresije (i kada je to potrebno, i kada nije), pa vodite računa da svojim preterano „gorljivim“ nastupom ne pokvarite neke odnose koji su vam bitni.

 
Novac
Sve pare odlaze na troškove i na zaostale obaveze. U ovom periodu ne računajte na neku stabilnost po pitanju finansija.
Zdravlje
Stariji pripadnici znaka i hronični bolesnici neka obrate posebnu pažnju tokom ove nedelje, jer se njihove tegobe mogu pojačati. Kod mlađih – stres i problemi sa spavanjem.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12