U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

ŠKORPIJA

Hrana
Vaš vladar prelazi u znak Raka, pa je možda pravi trenutak za uživanja u obrocima u porodičnom okruženju, gde ste okruženi ljudima koje volite i koji vam donose dobro raspoloženje i smiruju vas.

 
Ljubav
Venera tokom ove nedelje ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, a vaš vladar Mars prelazi u znak Raka. Vi lično ćete se osećati emotivnije, nežnije, željni ste ljubavi i pažnje…a partner će svakako biti i više nego voljan da vam pruži to što vam je potrebno, da vas „ušuška“ i voli. Za sada će uglavnom sve funkcionisati ok, osim što morate na samom početku sedmice obratiti pažnju – može doći do neke turbulentne, ali kratkotrajne situacije sa voljenom osobom. Potrudite se da u ovim trenucima ne reagujete ishitreno i da funkcionišete hladne glave. Ukoliko ste usamljeni, znate šta želite kada je ljubav u pitanju, a baš nešto tog tipa vam se sada i nudi. Ne mora da znači da će do samog početka veze doći u ovoj nedelji (mada ima lepih šansi za to), ali u kraćem narednom periodu definitivno hoće.

 
Posao
Pun Mesec je ove sedmice u vašem polju posla i finansija, i to u konjukciji sa Saturnom. Definitivno vam je nekih situacija dosta i shvatate da je došao pravi trenutak da napravite promene, jer više ne možete i ne želite da čekate. Ne mogu da vam obećam da će te promene kojima se nadate doći baš ovih dana, ali sada svakako utirete pravi put za njih. Moguće je da neki od vas tokom ove nedelje potraže i dodatni posao, ili se aktivnije bace na traženje novog. Neki od vas će pokušavati da sede i na dve stolice, i u tom slučaju – vodite računa o preklapanju obaveza, ali i o svojim mentalnim i fizičkim kapacitetima.

 
Novac
Shvatate da po pitanju nekog zaduženja ili opterećenja iz prošlosti podhitno morate povući konkretnije poteze. Pravi je trenutak da se ozbiljno bacite na rešavanje dugovanja.

 
Zdravlje
Ulazite u period kada imunitet može varirati i kada je neophodno da vodite računa o sebi – o kvalitetnoj ishrani, rekreaciji, dovoljnoj količini odmora.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12