Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Škorpion

Izvrsna je ideja voljeti jednog Škorpiona koji, kada uspije uravnotežiti sve komponente svoga znaka, postaje izvanredna osoba, povjerljiva, odlučna i konkretna. Ono što će vas kod njih dirnuti, jeste njihova vitalnost koja se očituje na svim poljima: od odnosa prema obitelji do odnosa prema prijateljima i poslu, od kreativnosti do sposobnosti da uživaju u slobodnom vremenu.

 

 

S njima je lijepo bilo što raditi jer u sve unose svoju osobnost i osjećaj obaveznosti. Njihova inteligencija je živa, duboka, skoro nadnaravna, sposobni su čitati umove ljudi. Simpatični su, optimisti i vode računa o novcu u smislu da točno znaju koliko im valja trošiti, a koliko uštedjeti.

 

 

Ovo je soba koncentrirana duha, stvaralac, misionar ili genij koji dospijeva na najvišu ljestvicu društvene hijerarhije.

Zbog izuzetnog šarma i magnetizma kojih je itekako svjestan, ovaj znak postiže veliki uspjeh u suprotnog spola. Nema svrhe odupirati se tom muškarcu kad on odluči da mu je netko potreban. Izuzetnom lakoćom zavodi žene i u stanju je vinuti ih do nebeskih visina te ih jednako munjevito vratiti na zemlju. Njegove su ljubavi najčešće burne i završavaju se razočaranjem nakon razdoblja egzaltacije.

 

 

Budući je rođeni tiranin, prepotentan i apsolutist, s ovim je muškarcem, koliko god on bio šarmantan, vrlo teško živjeti. Brakovi s muškarcem Škorpionom često se loše završavaju jer njihovu sklonost zlostavljaju, zajedljivost i despotizam, rijetko tko može izdržati.

 

 

Jedino partnerica koja u potpunosti zadobije njegovo povjerenje, koja je u stanju čitati njegove misli i uvjeriti ga da mu se osjećaji višestruko uzvraćaju, može od njega učiniti odanog i pouzdanog druga.

 

 

U ljubavi je nepostojan, prelazi od grubosti do nježnosti, od romantike do strogosti, od obožavanja do kritike. Voli strasno, tražeći često nemoguće.

 

 

Ako Škorpion ne uspije ustanovi ravnotežu o kojoj smo govorili, onda zna postati destruktivan, kako prema sebi tako i prema drugima i to u tolikoj mjeri da mogu biti i pravi sadisti, bilo u praktičnom ili emotivnom smislu. Postoje i drugi rizici s njima, koji se ogledaju prije svega u jednom užasnom pesimizmu koji je u stanju sve živo izokrenuti naopako, u nedruštvenost koja će vrlo lako i brzo staviti na probu vaše strpljenje. Budite oprezni i sa njihovom fanatičnom dosljednošću koja je u stanju daleko otići u negativnom smjeru.

 

 

Prepušta se nagonu, osvetoljubiv i tašt, ekstremi su psihopate s manijom proganjanja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13